Sunday, 1 July 2012

KALAH MENANG SELAMANYA ESPANA~~~~


andai spain gugur malam ini,,,ini merupakan post yang terakhir aku untuk team kebanggaanku..andai menang..memang ada post yang akan menyusul...malam ini skuad yang digelar la roja akan bertemu dengan pasukan the azzurri....pada yang tak tahu tu..the azzurri bermaksud "the blues" yang merujuk kepada jersy itali sejak zaman silam dahulu bewarna biru..manakala makna sebenar la rojas pulak adalah "the red fury" sesuai dengan jersi spain yang bewarna merah garang...mampukah spain menyunat sebelas pemain itali seperti yang telah berlaku kepada pasukan ireland, crotia, france n portugal ??? ataupun iker casillas dan rakan-rakannya akan masuk islam angkara 'ter'sunat???  ayuh marilah kita bersama-sama menyaksikan perlawanan terulung abad ini,,sama-sama kita nantikan pasukan manakah yang bakal dihumban ke lembah yang hina..

apa-apa pun.kalah menang spain..aku akan tetap setia bersama la rojas..,euro-euro jugak..tapi jangan la lupa support team malaysia under 22 kita yang sedang berjuang..moga harimau malaya megah mengaum...tapi yang penting..mohon debar kepada itali!!!!

todo con la roja,somos los mejores,Espana Para Siempre!!!!THE RED FURYmohon jangan main takut,,jaga inesta sampai tiga orang..mampukah 'THE BALO'...(sial ini negri meaning) score malam ini atau dia sendiri bakal menjadi muallaf??? atau mengkin penalti akan berlaku seperti tempoh hari?????


arghhhhh can't wait the kick off..fcuk!!!

VIVA ESPANA

INI SANGAT BEST

No comments:

Post a Comment