Monday, 2 July 2012

SATU TUMBUKAN PADU KE UDARA!!!!!!!!

seperti biasa gua bangun awal hari ini,,melaksanakan kewajiban sebagai seorang anak yang taat,,.seperti kebiasaan manusia biasa,,gua bangun tanpa sebarang perasaan memberontak or perasaan-perasaan lain...takda!! gua anggap ini adalah permulaan segala hari....dari pagi sampai lah petang..sumpah gua tak pikir apa-apa..dalam otak gua pikir cari kerja je..yelah,,gua dah bosan membesarkan perut dekat rumah..walaupun family gua bagi gaji,,tapi lama-lama gua rasa nak pegang duit sendiri jugak...

bila dah bosan duduk rumah main anak patung..petang gua keluar..lepak kedai mamak la,,sebab member-member gua ramai dah keje..yela,,orang dah habis study..tinggal gua berseorangan melayan jiwa yang kian dimamah usia...hahaha ayat lu stim la bai..ahhhhh yang penting gua bukan nak cerita pasal gua dan hidup gua...gua nak cerita apa yang terjadi petang tadi..kasi perenggan baru lah..baru nak masuk isi..tadi pendahuluan je..hahahaha


sampai kedai,,mamak pelayan kdai dengan muka bangsat macam tak mandi datang table gua..''air apa minum??''...gua rasa nak beli ayat dia...memang gua beli...gua balas balik ''air minum lah,,tak kan air semayang pulak''...gua buat muka serius..hahaha sumpah gua tak leh lupa muka mamak tu..gua senyum sambil mengorder tea tarik gelas dan air suam..sempat gak gua jeling tukang buat air..nasib baik melayu..kalau mamak tu tadi..mesti gua respek dia letak santau sebab hangin dengan gua tadi...gua tinggalkan mamak tadi dan tukang buat air,,gua termenung panjang..dah lama tak jumpa nenek gua..buah rambutan tengah menghimbik katanyer,,takda sapa tolong kemaskan.,,gua layan dan terus melayan perasaan blues gua... agak-agak bosan..gua jeling pakcik table sebelah gua..tiba-tiba dia pandang ke suatu sudut n dia senyum..sudah..gua syak wasangka pakcik nie tengah 'high' je...

semakin lama semakin leka pakcik tu senyum..ahhh sudah..apahal pulak ni..gua mula rasa tak sedap hati..perasaan dan nafsu ingin tahu kian membuak-buak..ahhhhhhhhhh gua tak tahan..gua nak tahu gak apahal pakcik nie senyum...lantas gua teguk air suam yang tak berapa suam tadi...gua kemam-kemam seketika air tadi.....manis!!!!  gua pelik,,apahal air nie manis?? gua syak ada agenda illuminati je menular kat kedai ni..
.dengan sekonyongnya gua pusing badan gua 180 darjah...mata gua terbeliak memandang tv...astaga...ya allah.....apa benda nie?? gua seperti terkena infeksi kolony..lantas gua pun tersenyum...gua tengok SPAIN 4-0 ITALY...arghhhhhhhhh gua pejam mata erat-erat..persetan apakah ini..dalam otak gua dah pikir buffon pakai kopiah je..sebab dah tersunat oleh player spain..hahahahahahaha gua hampir lupa akan kenikmatan game malam tadi..huhhhhh sumpah gua sebagai penyokong spain..sumpah gua inzal giler!!!


sempat jugak gua tengok THE BALO menangis..akhirnya itali telah berjaya dihumban ke lembah yang hina dengan aib penuh dimuka..bukan sebiji,,bukan dua bijik..tetapi empat bijik der...kene pesta time final....hahahahaha mohon itali siasat player-player dia..kan itali nie kuat rasuah..hahahahahaha ini adalah kepuasan sebenar sebagai seorang penyokong bolasepak..hahahahahaha lantak la org nak cakap apa..ada yang kata ''dah macam orang spain lah nak bersorak beriya-iya".."rileks lah,,bukan negara lu pun,,spain pun lu xpernah g",."tak payah taksub sgt,,lu takda kene mengena dengan spain"...disini gua ingin menegaskan,,ambil ni  BUTUH FUCK!!!!!  team lu dah bungkus nak mengutuk...apahal lu tak support negeri lu je siak??? negeri lu lawan dengan negeri gua pun kene lauk..lg mau bukak lu punya mulut longkang ke?? .apa cerita??..sah banggang abadi..huhhh apahal tiba-tiba gua tersentap plak nie..huhhh cool down....

bingkas gua bangun..terus menuju ke kuanter,,membuat larian deras sambil membuat SATU TUMBUKAN PADU KE UDARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yeaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh SPAINNNNNN MENANG!!!!!!!





VIVA ESPANA!!!!!
LA FURIA ROJA!!!!!



memang sengaja gua besarkan..



kamu memang tidak menghampakan..the reds fury..



mohon team lain diam ok..



iniesta playmaker paling terbaik bagi aku..



tiga orang diperlukan untuk jaga mamat ni..defend italy sibuk jaga dia..orang lain yang gol..hahahaha



we r champions!!!!!!!!!!!!!!!!



sementara itu..........
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>


bitch please....abam pun menang euro!!!












INI SANGAT BEST!!

No comments:

Post a Comment