Monday, 29 October 2012

Menyu menang????



selesai game malam tadi diantara menyu n chelshit....tweet,fb,blog bagai dilanggar orang mabuk todi..itu adalah kebiasan biasa sebab semua orang nak jadi commentator...kejadah apa chelsea kene sampai dua red card???? ...ermmm biasa lah..dah nama pun SETAN..menang dengan cara keji tu biasa lah..ape nak heran sangat...ramai orang malaysia aku tengok lahir kat london n manchester...saudara seislam dibabikan...puiiiihhhhhhhhhhh pergi stamford bridge n old trafford pun xpernah..tak payah nak taksub sangat lah...walaupun aku fans menyu...tapi sejujurnya reff malam tadi sangat mengecewakan...habis rosak game yang sepatutnya best..tapi tu lah..reff juga manusia...mesti buat silap...tak payah la fans chelshit bahan reff tu....reff tu jugak yang bagi kad merah kat evans time menyu kena tibai 6-1 dengan maksiti....apa ada hal??? 

ceitttt..pahal plak aku yang jadi commentator..tapi betul la...perjalanan game masih panjang..tapi malam tadi van persie memang style lah.(first half jela).hahahah (macam siak je up team sendiri)..hahaha tak ada lah....game malam tadi menyu sepatutnya seri je tu..xpun kalah.,,menyu kantoi klimaks awal n chelshit plak baru nak klimaks n pegawai agama islam datang,,..hahaha pape pun...tak puas ati rabu nie ada carling cup..menyu akan lawan chelshit lagi...meroyan la habis habisan..sampai mampus pun chelshit n menyu tetap akan lawan...so ape ada hal??? chelshit control game ape..respek sbb da tinggal 9 org pn still menyerang..x mcm liberpol... liberpol tak menang n duduk no12 rileks je...hahahaha liberpol memang la sebab banggang abadi..dahla..cool down.....kita cuma fans...walau sakit hati macam mana pun..bukan kita yang main,,bukan negara kita n bukan tempat lahir kita...kita cuma boleh menyokong dan terus menyokong....ini lah dinamakan hiburan...so lets fakap your life!!







hahahahahhahahahha































No comments:

Post a Comment