Monday, 31 December 2012

SELAMAT TAHUN BARU 2013!!


Tora datang lagi!!! taraaaa!!! chaaaakk!!! ....haramjadah betul da berhabuk blog aku nie dek akibat tiada masa..hahahaha macam dajei alasan..orait2...malam nie kul 12 bermulalah kalendar baru dalam bulan kuda da ma cai..bukannya kalendar kaum mayan!! bukan!....banyak suka duka yang berlaku dalam tahun 2012 yang lalu....antaranya...kehabisan study aku di politeknik perlis,,.soalan exam s.p.a  tahap planet nameck, malaysia kalah piala sujuki,, filem hantu botol kicap yang cam menatang,,.setan merah disunatkan dan yang paling terfakktab adalah ramalan kiamat 2012,,,,puihhhh...

seperti biasa,,sebagai insan yang normal dan mengamalkan norma-norma kehidupan,,semestinya aku juga mempunyai azam untuk tahun 2013 kelak...pada yang dah ada balak nama azam tu tak payah bising la...dan ini bukan azamuddin akillah yang skuad malaysia tu..ini adalah azam untuk mencapai satu tahap kehidupan yang tertinggi berbekalkan semangat yang jitu serta menigkatkan daya saing sosial....hurmm..lantakla..aku pun xtahu nak terangkan macam mana..hahahahhaha

sepertimana abam rooney yang berazam membetulkan stigma shrek yang sudah sebati dengan dirinya dengan menanam rambut , begitulah juga aku...tak payah nak berazam beria-ria..cukupla sedar mampu dicapai...arghhhh..sebenarnya aku malu nak cerita azam tahun baru aku..hihihihi (blushing)..

puihhhh...

sebenarnya azam aku sikit je...ishhhhhhh..malu plak orang baca..hahahaha..orang kata kalau nak berjaya,jangan malu nak berangan...urmmm entah..aku xtaw betul ke tak pepatah tu..haha..ok-ok serius-serius...sebenarnya azam aku tahun depan adalah untuk menukar status aku daripada pengangur terhormat kepada pelajar sepenuh masa...itu je..bulan dua nie aku ada exam n aku cba try yang terbaik..doakan aku..... disamping itu tak lupa jugak azam dalam dunia pemancingan ikan..tahun 2012 membawa banyak kenangan menaikkan ikan bersaiz gadak..harap tahun 2013 memberi rejeki yang lebih kepada anak-anak..hihi


hurmmm..tu jela kot..aku tak boleh bayangkan kalau aku jadi seorang penulis belog yang serius..hahahahahahahhaha.segala terkasar bahasa, tergaduh dan pelbagai 'ter' lagi..aku mintak maaf..kalau boleh buat muka macam suarez aku da buat da...hahahah okey2..pada yang sambut new year kat pd ke,,melaka ker,,dataran s.alam ke...take care n HAPPY NEW YEAR!!!





nie pun termasuk dalam azam..kihkihkih..

























INI SANGAT BEST!!!