Sunday, 18 August 2013

Menyu power?? ahhh bosan,,bosan..


Terlebih dahulu selamat ari ghayer kepada semua umat islam di seluruh dunia,,sama ada yang mengenali diri ini mahupun tidak..dikesempatan ini saya ingin mengucapkan "MANCHESTER UNITED POWER!!"

hoi magkuk,,jadah apa kau mengarut ni???..ni nak cerita pasal raya ke pasal bola??? -kata abang walcott kepada welbeck,si abang songkok- kehkehkeh..

okey-okay..seperti semua sedia maklum,,lebaran yang kunjung tiba ditahun ini amatlah hambar sekali rasanya..mungkin hanya aku je yang perasan ,,tak tau la korang..cuti yang sedikit dan mula bekerja tak tentu pasal mungkin merencatkan mood beraya korang..tak apa...i know what u feel bro.. yang penting jangan lupa menziarahi sanak keluarga, sedara mara korang...tu yang penting..dala setahun sekali baru nampak muka..kalau jumpa pun time ada kenduri..that why aku ramai kenal sedara mara,,tapi langsung tak kenal anak-anak buah aku..hahahaha..

dikesempatan ini..aku nak mintak maaf kalau terkasar bahasa, terlanjur kata, terguris hati and semua yang "ter" la..harap dimaafkan okay..bakulsampahkan semua itu..kita bukak buku baru yep..

ahhhhhhhhhhh...aku dah tak boleh tahan!! semak kepala aku buat semua ayat skema diatas..hahahahha dengar cerita Emirates stadium ada buat open house?? betul ke?? ..bukan  calang-calang  ayam lauknya..kabornya ada rendang Szczesny, satay Giroud, murtabak Wilshere, chicken wing Rosicky....itu je info yang aku dapat..nak dijadikan cerita tiba-tiba lontong Koscielny plak "habis"..nasib baik kemeriahan open house tu tak berhenti disitu sahaja,,penganjur open house, Arsene Wenger bertindak bijak dengan menambah "lauk" iaitu sotong goreng tepung Cazorla masak tiga rasa...maka puaslah semua penghuni Aston Villa yang terletak di barat daya london...london is red katernyer..kahkahkah...


hahaha..begitu lah ceritanya apabila bolasepak EPL baru membuka tirainya setelah lama menyepi..apa-apa pun..raya dengan semangat coca cola barulah betul-betul raya...yeyyyyyyyy ..



abg Benteke power...menongsampahkan arsenal sekaligus menjadi team epl pertama yang kalahahaahahhaa..menyesal buang mamat nie dari team fantasy aku..sobsobsob..





sementara itu..setan merah masih steady power seperti sedia kala....percayakah anda??? banggang pre-season dengan banggang all season adalah dua benda yang berbeza??? kahkahakah (harap xda anak murid aku yang baca blog nih) hahahahha









# INI SANGAT BEST