Friday, 27 September 2013

Roomate ohhh Roomate...


assalammualaikum dan selam lebaran..lebaran lah,,sebab raya haji dah dekat..hahaha..dikesempatan ini aku ingin mengucapkan selamat hari raya korban kepada sahabat-sahabat dan maaf zahir dan batin..seperti kita sedia maklum bila time-time cenggini..ayam, kambing n lembu adalah hidupan yang paling takut...kejap........ macam lari tajuk je..hahaha

berdirinya saya disini adalah kerna mahu memperkenalkan serba banyak roomate aku yang tah ape-ape...hahahaha orang panggil dia acu..nak aku panggil acu memang tak lah kan...selalu panggil dia mirul je...alkisahnyer aku terpaksa abadikan gmbar dia dan aku dlm blog nie sebab dia da tacing aku takda gambar dengan dia....hahahaha maaf post yang agak serius..berak bencikan senyuman dan gemarkan SERIUS!!!



gamba ni yang buat dia tacing..hahahahha




hahaha mati aku nak mengadap mamat ni setahun,,tapi still seronok sebab layan kepala gile dia hari-hari..hahahaha













INI SANGAT BEST!!!



Monday, 16 September 2013

Utem ohhh Utem..

Assalammualaikum dan selamat malam,,seperti yang dijanjikan,,udah lama ghasernyer ambo toksoh update blog,,busy kian membelenggu hidupku...seperti sedia maklum,,hari tak semestinya selalu cerah,,pekerjaan menanam anggur bukanlah kerjaya yang bertahan lama..kini..alhamdulillah aku telah convert pekerjaan aku dari "penanam anggur" kepada "pelajar"..tahniah jugak kepada sapa-sapa yang dapat sambung blaja,,tak kisah lah masuk first intake atau rayuan..kita still berkongsi matlamat yang sama..iaitu "menimba ilmu"

apahal ayat aku macam skema je..hahaha..mungkin sekarang "lebih matang"..katernyer lah..hahaha.. seperti biasa..manchester united tetap juara...huhhhh..okay-okay..lari topik..haha seperti biasa..ada 6 subjek aku amik semester ni dan ada 3 subjek yang dah aku belajar dulu..macam biasa lah..math sentiasa menjadi subjek killer aku..hahaha wish me good of luck..mugkin aku dah tak boleh memain macam belajar kat politeknik dulu..

ermmm nak cerita panjang-panjang pun aku dah ngantuk..pening baru lepas study math..hahahaha haramjadah betoi..puas aku try hadam nombor-nombor arab purba tu..argghhhhh...ok2..tu jela kot..salam..



i choose utem...argghhhh..puiiii..




TORA DATANG LAGI!!! TARAAA!!! YANG INI XBEST!! STUDY MATH..HAHAHAHHAHAHAHAHAAH 




if you know what i mean!!..kihkihkih..








INI ANTARA BEST DENGAN XBEST!!!