Monday, 16 September 2013

Utem ohhh Utem..

Assalammualaikum dan selamat malam,,seperti yang dijanjikan,,udah lama ghasernyer ambo toksoh update blog,,busy kian membelenggu hidupku...seperti sedia maklum,,hari tak semestinya selalu cerah,,pekerjaan menanam anggur bukanlah kerjaya yang bertahan lama..kini..alhamdulillah aku telah convert pekerjaan aku dari "penanam anggur" kepada "pelajar"..tahniah jugak kepada sapa-sapa yang dapat sambung blaja,,tak kisah lah masuk first intake atau rayuan..kita still berkongsi matlamat yang sama..iaitu "menimba ilmu"

apahal ayat aku macam skema je..hahaha..mungkin sekarang "lebih matang"..katernyer lah..hahaha.. seperti biasa..manchester united tetap juara...huhhhh..okay-okay..lari topik..haha seperti biasa..ada 6 subjek aku amik semester ni dan ada 3 subjek yang dah aku belajar dulu..macam biasa lah..math sentiasa menjadi subjek killer aku..hahaha wish me good of luck..mugkin aku dah tak boleh memain macam belajar kat politeknik dulu..

ermmm nak cerita panjang-panjang pun aku dah ngantuk..pening baru lepas study math..hahahaha haramjadah betoi..puas aku try hadam nombor-nombor arab purba tu..argghhhhh...ok2..tu jela kot..salam..



i choose utem...argghhhh..puiiii..




TORA DATANG LAGI!!! TARAAA!!! YANG INI XBEST!! STUDY MATH..HAHAHAHHAHAHAHAHAAH 




if you know what i mean!!..kihkihkih..








INI ANTARA BEST DENGAN XBEST!!!



1 comment:

  1. Bro...
    Just nak bg taw...
    Hati2 pakai wayer lan...
    Kot la org leh tgk fail ko...
    Just pasal password kat share file ko...

    ReplyDelete