Monday, 18 November 2013

Setel Sudah Midterm...hurmmmm

Assalammualaikum,,,dan selamat menjamu selera..seperti sedia maklum..exam dan mahasiswa berpisah tiada..seperti biasa,,ia menyebabkan pelajar tidak senang duduk, tak cukup tido dan tension melampau....menjadi kebiasaan pelajar biasa seperti aku untuk study dah nak last-last..hahahhaha..itu adalah lumrah yang tidak dinafikan..study last-last minit menajdi pilihan kerana ia mampu memberi cabaran kepada otak untuk menghafal seterusnya membuatkan  sel-sel neuron otak kembali bercantum setelah sekian lama berselirat dan berkarat..hahahaha..walaupun baru noobies di utem nie..cara pembelajaran kat sini dgn poli sama sekali langsung tak sama..disini anda diajar menjadi serius dan menumpukan sepenuh perhatian di dalam kelas, berjumpa lecturer kalau tak paham dan yang paling tak best,,seminggu anda akan belajar satu bab..kalau tak paham benda yang belajar minggu lepas,,jangan harapalah nk paham benda yang belajar minggu nie...argggghhhhhhhhhh..

benda yang agak berbeza dengan politeknik adalah "midterm"...dia punya cuak tak payah cakap la..sama mcm final..kalau di poli,,dah2 nak final baru rasa takut...kat sini..dalam satu semester akan rasa takut dua kali...hahahaha..btw..wish me luck orait..tu jelah kot...salam..



medan peperangan!!



dah lama tak rasa takut tahap badak..haha menyempat sebelum jawab test..



walaupun jawab tah apa-apa..emi dan peace berpisah tiada...



setel sudah..yeyyyyyy.....kembali kepada habitat asal..




iaitu
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



duk bilik online..hahahahahahha ..







CAMMON MER...FINAL MENANTI!!! hurmmmm




















No comments:

Post a Comment