Wednesday, 26 February 2014

Air Panas Gadek..

Assalammualaikum dan selamat menyambut tahun baru cina (tiba-tiba)..memandangkan gamba nie di snap time cuti raya cina haritu dan aku baru ada masa nk post..hahaha ermm aku still xda mood nak mengarut panjang-panjang macam dulu..tengok la post-post di kemudian hari nanti mane la tau kot mencurah-curah pulak idea...huhu kembali kepada tajuk asal...

1) sedang leka aku dan rakan-rakan bermain air tiba-tiba...........

arahan: (sila sambung petikan ayat berikut tidak lebih dari 150 patah perkataan) (50 markah)



hahaha...tringat time kecik-kecik dulu buat karangan kat skolah..mcm tu la gamaknye bunyik soalannya..hahahaha oke2...(yang ini serius)..t.kasih kpd member-member kerana mengorbankan masa untuk anak-anak demi melepak dengan member2 lama..hahaha (perot masing-masing macam abah orang)..gamba nie disnap di kolam Air Panas Gadek, Melaka Darul Aman..





member-member dari kecik@tadika..susah senang mcm2 kita rasai bersama..



black bandana!


dah mcm ape dah..



semangat!!! 



no 7 represent to????




nice..walaupun xsemua ada sebab masing-masing sibuk,,ade yg keje n mcm2 lg...btw..thanks to be a part of my life..








INI SANGAT BEST!!!



No comments:

Post a Comment