Thursday, 27 February 2014

HILANG???Durian Tunggal,27 Feb- Kira-kira seramai lebih kurang 26 orang penuntut tahun satu Ijazah Sarjana Muda Teknologi Maklumat ,Universiti Teknikal Malaysia Melaka dilaporkan telah "hilang", Siasatan awal mendapati, sekempulan mereka kali terakhir dilihat pada pukul 1 tengahari di kafeteria 2 berhampiran Pusat Persatuan Pelajar. 
"kali terakhir saya lihat mereka semua bergurau senda dan tidak mengsyaki apa-apa sehinggalah kejadian ini di war-war kan di fakulti", kata Ahmad Faez, salah seorang pelajar tahun dua Fakulti Teknologi Pembuatan.."saya sungguh terkejut dan tidak menyangka semua ini berlaku dalam sekelip mata,mujur saya tidak pergi ke kelas pada petang ini,kes ini haruslah disiasat!", tegas Ahmed Pitta, salah seorang pelajar antarabangsa yang berasal dari Sudan. Pihak universiti telah dimaklumkan mengenai perkara ini dan kes sedang dalam siasatan. Diharap sesiapa yang mempunyai maklumat dapat memberi laporan di balai polis berhampiran.


P/S: aku dengar student-student nie dilaporkan "missing" time jawab kuiz kat kelas Calculus..hahahahhahahah GUD LUCK MEMBER2 BITC!!


INI SANGAT BEST!!No comments:

Post a Comment